top of page
Zoeken
  • Marit

Blij

Bijgewerkt op: 17 jun. 2021

Afscheid nemen is altijd lastig, zeker in Corona tijd. Gelukkig was er wat ruimte en hadden we een tuin van 80m X 20m tot onze beschikking. 1,5 meter, makkie een beetje terras zou er jaloers op zijn.

Wat neem je dan mee voor de gastvrouw en heer? Nou in mijn geval is dat makkelijk, behalve als ik de vorige keer al een glaswerkje heb meegenomen ( je kan niet iemands hele huis vol zetten natuurlijk). Glas workshop voor de kinderen, de beide dames van 12 en 11, en de twee heren van 5 en 1. Glas en kinderen, oké niet de beste combi, maar bij mij sneuvelt er ook regelmatig wat.

Wat was dat leuk om te doen. De jongste had een mooie blauw bonk te pakken en liet deze steeds op de vloer vallen, hij rolde zo mooi. De beide dames hebben ware kunstwerken gemaakt die mooi in hun kamers staat. Maar het meest onder de indruk was ik van Faas. Een meester in het combineren van kleur en vormen. Knikkers als rammelaar in de rode vaas, een schaal met groene bonken en een Mickey Mouse glas er op en als topper de toren. Een toren in de favoriete kleuren rood blauw en geel, met de knikkers aan de buitenkant.

En toen kreeg ik dit bedankje...ahhhhh


10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


Post: Blog2_Post
bottom of page